Horecakleding

U heeft een hotel, een restaurant, een feestzaal, een bistro, een café of u runt een grootkeuken, alle kleding en accessoires zijn bij ons te vinden.

Wij kleden voor u graag uw mensen aan de receptie, in de zaal als in de professionele keuken. Tof gekleed personeel is gemotiveerd, hulpvaardig en vriendelijk.

Kwaliteitsvolle broeken en vesten, aangepaste schorten, leuke poloʼs, T-shirts, herenhemden, dameshemden, sweaters, pulls, gilets en andere kledingstukken zorgen voor de juiste bescherming en voor een piekfijne uitstraling.

Koksvesten, koksmutsen, koksbroeken behoren tot ons gamma. Schorten in alle vormen en maten zijn beschikbaar in een brede waaier aan kleuren. Bistro schorten aangepast aan het interieur maken het geheel modern en aangenaam.

Werkkleding

Met een uitgebreid gamma aan werkkleding maken we een voorstel dat past bij uw bedrijf.

Juist omdat we zeer veel merken aanbieden kunnen we van ieder merk de sterkste producten leveren zoals: een broek en vest voor uw magazijnier, een overall voor de technici of voor de tuinman of een passe-partout bodywarmer. Zo zijn er jeans voor dames en heren beschikbaar.

Mensen die buiten werken hebben nood aan waterdichte en winddichte regenkleding. Vervolgens is er de technische kleding die brandvertragend, zuurbestendig of antistatisch zijn… Als het koud is dragen uw medewerkers thermisch ondergoed, speciale sokken, polarfleece, thermogewatteerde jassen of een isolerende jas.

Vanzelfsprekend is er ook een t-shirt, een polo of een hemd in heel wat kleuren en in maten gaande van XS-5XL.

De kleding is vaak industrieel wasbaar op 60° of op 95°C. Kleed uw mensen naar uw image en volgens uw budget!

Veiligheidskleding

Bescherm uw werknemers en zorg voor hun veiligheid.

Zichtbaarheid volgens EN471 en nog vele andere normen voorkomt ongevallen.

De juiste en goedzittende kleding beschermt uw medewerkers tegen vuur, water, elektriciteit, zuren, wind, regen, koude, enz.

De meest gereputeerde merken behoren tot ons gamma. Goed en veilig geklede mensen zijn gemotiveerd en bepalen het imago van het bedrijf.

De kleding is vaak industrieel wasbaar op 60° of op 95°C.

Veiligheidsschoenen

VOOR UW PERSONEEL BEPALEN WE SAMEN DE JUISTE NORM DIE MEN NODIG HEEFT.

De look laten we aansluiten op uw imago. Uw budget bepaalt mee de kwaliteit van de schoenen.

Vragen? Stel ze hier!